Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oprávnění správce

Ach jo, brtníku, brtníku.
1)
Já všechny kolem sebe neobviňuju. Já se ho ptal na to, jestli je ta hra upirátěná proto, aby se mu dalo relevantně odpovědět, protože jedna z možností byla nevhodný crack. Jestli si myslíš, že tu na poradnu nechodí i warezáci, tak to jsi hodně naivní.
2)
a) Pokud chce aplikace admin práva tak je chce proto, protože chce admin práva (ve zdrojovém kódu je někde: a teď chci admin práva).
b) Aplikace jako je hra nemá co chtít admin práva.
c) Samotný pokus aplikace zapsat něco někam, kam zapisovat nemůže, třeba do program files nebo do HKLM, ti samo o sobě nevyvolá aplikací potřebu získat admin práva, to že ta hra chce admin práva je další věc (bod a) a až to je špatně (bod b).
d) To, že hra chce admin práva hned při spuštění, klidně může být tím, že hra chce práva jako první věc, což je špatně (bod b).
e) Nechápu co do toho taháš UAC. Pokud by to byli programátoři, kteří znají jen vypnutý UAC, respektive jen admin účet s vypnutým UAC, tak by přece v aplikaci vyvolání elevování na admin oprávnění nebyla, protože ty oprávnění by aplikace měla bez elevování, jenže ta řešená hra z dotazu tam požadavek na oprávnění má.
3)
Absurdní mi jako rada přijde celý tvůj příspěvek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny