Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tiskárna - laser/inkoust (tank systém)

Ja tomu nerozumim

Tankový systém podléhá speciálnímu zabalení, v případě odstoupení od kupní smlouvy do 14. dní od nákupu či reklamaci. Je nutné, aby tiskárna měla prázdné nádrže na inkoust. V opačném případě hrozí prolití tiskárny a k možnému zamítnutí reklamace či vracení zboží. Děkujeme za pochopení.

https://www.czc.cz/epson-ecotank-m3170-tankovy-system/252876/produkt
versus
https://www.tonerdepot.cz/blog/5-duvodu-proc-si-koupit-tiskarnu-s-tankovym-systemem

Lahvičky s inkoustem ze kterých se inkoust dávkuje do nádržek jsou řešeny proti vylití náplně pomimo. Celý systém lahvičky je pojištěn unikátním uzávěrem a doplnění probíhá podtlakem, aby se inkoust dostal přímo do nádržky tankového zásobníku. Dokonce i při odšroubování uzávěru a otočení lahvičky se inkoust nedostane náhodně ven mimo nádržku. Některé typy lahviček jsou navrženy tak, aby eliminovali riziko náhodného přeplnění inkoustu do nádržky. V momentě kdy je nádržka zásobníku plná přestanou doplňovat inkoust. Tento způsob doplňování šetří čas, nezpůsobuje žádné problémy a nečistoty při doplňování.

Tak je to jednoduchy, zvladne to obycejna sekretarka z kanclu ? Nebo se to musi poslat do autor.servisu ?
skoda, ze v DPD, PPL a jinych spolecnostech pracuji mladi prepracovani kluci, co s balikama hazou jako Petr Cech s micudou

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny