Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ALZA Změna ceny po objednání

Ahoj všem,

potřeboval bych pomoci při nekalých praktikách ALZA.cz. Dnes jsem zde objednával zboží, na webu měli cenu 24tis. a nějaké drobné, ve shrnutí objednávky následně také tato cena. Dostupnost tam byla očekávaná 24.3. Po chvíli jsem si přes F5 obnovil stránku s potvrzení objednávky a ejhle, cena se mi před očima o 5tis. zvýšila. Tak jsem kouknul do potvrzení objednávky v mailu a tam také cena je o 5tis. vyšší, na webu také. Na Alze mi tvrdili, že cena se naposledy měnila na začátku února a že to není možný.

Jediné co mě napadá, tak jestli se mi v prohlížeči uložila někam ta stránka co jsem viděl. Standardně historii jsem nenašel jako offline, ale nějaká mezipaměť snad někde bude. Jedná se o firefox. Poradíte mi někdo jak to vytáhnout, abych měl aspoň screenshot?

Díky moc.

Standa

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moja skúsenosť s úpravou ceny v Alze: mal som nastavené sledovanie ceny na jeden produkt, za nejaký…
LLLukas 25.03.2021 18:45
LLLukas
ALZA = IDIOTI! Ja tam zase dneska objednal nejaky komponenty a ze k tomu vezmu kafe, ktere melo pri…
RedMaX 26.03.2021 00:14
RedMaX
presahl jsem maximalni mozne mnozstvi produktu mesicne, to jest jeden kus pameti Tohle je fakt, neb…
IQ37 26.03.2021 00:17
IQ37
Fakt, bohuzel. :-/ Alza ti proda maximalne jeden kus pameti mesicne, mysleno KIT, potreboval jsem d…
RedMaX 26.03.2021 00:20
RedMaX
Alza ti proda maximalne jeden kus pameti mesicne zřejmě ti nedochází, že pokud je to pravda, tak tí…
jirka44 27.03.2021 08:44
jirka44
Jenomze oni mne neprodali ani ten jeden kus ty pameti! V tom je ta prdel, ze jsem si u nich nic neko… poslední
RedMaX 27.03.2021 10:29
RedMaX

Moja skúsenosť s úpravou ceny v Alze: mal som nastavené sledovanie ceny na jeden produkt, za nejaký čas mi prišiel email s infom, že produkt bol zľavnený. Email som zaregistroval cca 3 hodiny po jeho príchode, tak som ho otvoril, že produkt objednám, no keď mi otvorilo eshop, tak cena bola už zase pôvodná. Čo to bola pár hodinová akcia? Tak som písal do Alzy, že čo to je, odpísali mi, že ten email čo mi prišiel nebol od nich, že to bol podvod :-D Zdokladoval som im to screenshotmi, že z presne toho istého emailu mi chodia už roky upozorňovacie emaily na zľavnené produkty (ktoré som si na ich stránke nastavil) a prestali komunikovať. Potom neskôr po prihlásení do účtu na Alze som dokonca tú notifikáciu o zľave toho produktu mal aj pod tým "zvončekom", ktorý slúži práve na upozorňovanie o akciách atď. To sú praktiky... Keby normálne povedali, že napr. chybne tú cenu upravili a dali to potom naspäť alebo niečo, proste normálne vyjadrenie a nevyhovárali sa, tak by som to pochopil a v pohode, ale vyhovárať sa na všetko okolo?...

ALZA = IDIOTI!

Ja tam zase dneska objednal nejaky komponenty a ze k tomu vezmu kafe, ktere melo prijit dneska. Jenze neprislo, mne do objednavky nenapsali nic, ale do produktove stranky, ze bude dostupne do 10 dnu. Cekat jsem nechtel, tak jsem tu polozku kafe z objednavky zrusil. Jenze objednavka se misto toho zrusila cela.

Nastvanej jsem to sel teda objednat znovu, ale bohuzel, presahl jsem maximalni mozne mnozstvi produktu mesicne, to jest jeden kus pameti, pritom mi nedodali zadny. ]:) jak rikam, idioti, nakoupim jinde. Doporucuji kazdemu to same.

Fakt, bohuzel. :-/

Alza ti proda maximalne jeden kus pameti mesicne, mysleno KIT, potreboval jsem do jednoho PC, co mam slozit 2x16GB.

Nemam v Alze to premiove clenstvi, ja skladam vyjimecne, by se mi to nevyplatilo. Bezneho zakaznika maji u prdele.

Jenomze oni mne neprodali ani ten jeden kus ty pameti! V tom je ta prdel, ze jsem si u nich nic nekoupil a oni mi tam nahodili hlasku, ze si nemohu koupit tu pamet, protoze se u te polozky nesmi presahnout nakup vice nez jedne polozky za mesic, pritom mi neprodali zadnou. :-D
Vyresil jsem to tak, ze jsem nakoupil za 30.000 Kc u CZC. Neskutecny bordel Alza, odmitnou 30 klacku kvuli jednomu kafi, ktere nemaji skladem, idioti od zelenyho skreta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru