Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zálohovanie - OneDrive

OneDrive neni zalohovaci system, dela to synchronizaci, neco diametralne odlisneho.

Zalohovani je, ze mas vec na jednom fyzickem mediu a das to jeste na druhe fyzicke medium a kdyz to z jednoho nebo druheho smazes, tak na tom opacnem to je furt.

Synchronizace je, ze mas veci na jednom mediu a muzes tam provadet jakekoli akce, ktere se sami nasledne udelaji i na druhem synchronizacnim mediu, diky cemuz mas na obou mediich stale to same aktualni.

Z toho plyne pouziti. U zalohovani treba napises diplomku a zazalohujes si ji, protoze o ni nechces prijit. U synchronizace pises diplomku a synchronizujes ji, takze mas na dvou zarizenich stale aktualni verzi, cehoz se vyuziva, kdyz chces pracovat na te diplomce na vice zarizenich soucasne nebo byste ji delali ve dvojici a chcete mit stale aktualni verzi.

---

OneDrive umi synchronizovat nejake personifikacni slozky z disku C jako jsou dokumenty, obrazky atd. a potom umi synchronizovat jeste slozku OneDrive, kterou muzes mit umistenou kdekoli. Neumi ale synchronizaci libovolnych slozek. Pokud chces synchronizovat libovolne slozky treba z disku D, tak bych ti doporucil MEGAsync, ten to umi.

Na zalohovani si kup externi disk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny