Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP ZBook Create 15 G7 - občas neodpovídající touchpad, nefungujicí gesta

Ahoj,

mám nepříjemný problém s novým ntb. Touchpad občas nereaguje, nefunguje scrollování, nezaznamenává pohyb prstu. Chování je to náhodné, nedokážu jej zreplikovat ale jsem z toho už na prášky. Nejhorší je ta náhodnost, kdy ani nevím jak to předvést servisu, opravdu by s ntb musel někdo delší dobu pracovat aby se mu to stalo. Převážně se to děje při prohlížení internetu, scrollování stránek.

Ovladače mám kompletně nainstalované...Ovladač konkrétně touchpadu jsem zkoušel odinstalovat a nainstalovat znovu, nic nepomáhá.

Moc už mě nenapadá, co bych mohl ještě pro vyřešení mého problému vyzkoušet.

Nesetkal se s tím někdo prosím?

Díky..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vzhladom na to, ze ide o vrcholove produkty HP nevahaj kontaktovat servis. Mali by ti vyjst maximaln…
fleg 14.04.2021 18:34
fleg
Ještě pracuji s jednou teorií. Na ntb je nainstalován teamviewer ve verzi 15.16.8 64 bit s placenou… poslední
Nepřihlášen 14.04.2021 19:24
Nepřihlášen

Ještě pracuji s jednou teorií. Na ntb je nainstalován teamviewer ve verzi 15.16.8 64 bit s placenou licencí. Všiml jsem si, že když se k někomu připojuju, tak v momentě kdy se aktivuje spojení dojde k zamrznutí myši i na mém kompu. Je to třeba půl sekundy. Zkouším tedy teamviewer v době kdy jej nepoužívám kompletně ukončit zda to nebude mít vliv.

Teamviewer jsem zkoušel přeinstalovat a zdá se, že to problém nevyřešilo, ostatně není to ani nic zásadního a s tím bych dokázal žít, spíš taková dedukce, že jestliže ten program je schopen ovlivnit touchpad/myš v mém ntb při používání, tak jestli to nedělá i někdy jindy když běží na pozadí..

Ale to je fakt už long shot.

Nicméně, zvýšil jsem citlivost touchpadu a zdá se mi zatím, že se to dost zlepšilo...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru