Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba vlastního motivu Word dokumentu

Přeji všem hezký den! Prosím vás, tvořím životopis, na internetu jsem si stáhl nějaké šablony, avšak do těchto šablon se už jen vpisují informace, s tím, že rozložení šablony už v podstatě nejde měnit. Do přílohy přikládám vzor – sekce pracovní zkušenosti, ukončeně vzdělání mají přednastavenou velikost a když mám např. více pracovních zkušeností, nelze prostor "roztáhnout", jelikož sekce "ukončené vzdělání" je součást pozadí a a je napevno.

Z toho důvodu jsem si řekl, že nejlepší by bylo si podle dané šablony vytvořit vlastní životopis, který bych si přizpůsobil. Snažil jsem se o to, avšak když jsem na stránku vložil např. modrý pruh (odshora dolů) jako obrazec, bylo možné s ním neustále hýbat, výsledkem tedy bylo, že bylo na stránce nespočet objektů a sekcí, což bylo hrozně chaotické. Zkoušel jsem i např. obrázek na pozadí ukotvit (formát obrázku - pozice - další možnosti rozložení - uzamknout ukotvení), avšak obrázek se mi nějak neukotvil a bylo možné s ním stále hýbat. Mým cílem tedy je, aby zmíněné barevné pruhy, obrázek na pozadí ("vodoznak", avšak jen na určité části obrazovky) atp. byly součástí pozadí a nebyly při vpisování informací aktivní. Poradili byste mi prosím, jak na to? Děkuju!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuju za zpětnou vazbu a tipy. Zkoušel jsem obě varianty a co se týče tvorby té šablony, tak když j…
Vety 19.04.2021 09:32
Vety
Prosímtě, co tě žene na kartu vývojář? Modrý pruh (a spoustu dalšího) najdeš na kartě Vložení-Tvary.… nový
JoDiK 19.04.2021 17:23
JoDiK
Jasný, teď je to už ok, zmátl mě Kurt svým příspěvkem, teď všechno už funguje a je to ok, díky všem. poslední
Vety 19.04.2021 22:07
Vety

Děkuju za zpětnou vazbu a tipy. Zkoušel jsem obě varianty a co se týče tvorby té šablony, tak když jsem na kartě "vývojář" vložil "ovládací prvek obsahu obrázku" jako modrý pruh na levé straně stránky, avšak obrázek byl stále aktivní a nebyl na pozadí, takže s ním bylo možné neustále hýbat, měnit jeho velikost atp. Dělal jsem něco špatně anebo s tím bohužel nejde nic dělat? Díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru