Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Ověření identity Zařízení nebylo rozpoznáno..." Jak se ověřit u účtu google?

Už dlouho to číslo co tam mám nepoužívám. Vůbec mě nenapadlo heslo měnit navíc když vím, že heslo prostě nikdy nemůžu zapomenout. Z odpovědí tady cítím, že jsem v podezření, že jsem snad heslo někde ukradl a snažím se někomu vloupat do účtu.

Pokud máte někdo zkušenosti s touto situaci, prosím o radu jak jste situaci vyřešili. Dementní odpovědi typu "číslo zmizelo" a o tom jak mám mít ověřený účet si nechte pro sebe. Znám jméno, znám heslo, tak v čem je sakra problém. Vždyť je to přeci úplný nesmysl tohle.

Představ si člověka, co má jeden mobilní telefon. Z jeho předplacený karty používá internet, má tam ověřený na ni Gmail a jiné zařízení nemá, protože ho nepotřebuje. Telefon mu někdo ukradne. Koupi si v obchodě nový telefon a novou kartu. Stane se mu tahle věc. Tne člověk je teda úplně v prdeli bez všech dat? Musí to mít nějaký jiný řešení, samozřejmě jsem tam psal už před měsícem. Už jsem fakt nasranej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny