Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chladič pro i7-11700

Tak moznosti je hned nekolik, zaprve pouzivas jine CPU, nemas stejny BIOS/Agesa coz u techo MB hraje klicovou roli, muzes pouzivat i jiny ovladac pro USB 3.* a chipset (posledni je z 02/02) pak jsou ty mene pravdepodobne jako kaz na HW urovni.
HW problem jak u MB nebo CPU jen pro upresneni neznamena ze PC hned nefungue, hodne lidi ma kazové CPU a ani o tom nevi, kaz se muze projevit jen pri volani nejake urcite instrukce coz vetsina lidi klidne i za 5 let nepostrehne, nebo mu jednou za par mesicu zamrzne jednou PC u nejake hry nebo cinosti nic vic.

Ledni Brtnik tady daval odkaz v cestine v prispevku tazatele apropos USB tak copy jeho linku : https://diit.cz/clanek/nez-bude-dostupny-bios-resici-odpojeni-usb-na-amd-500-lze-pouzit-v1201 kde muzes videt sam, ze s problemy USB se potyka hodne uzivatelu.

ja mam Ryzen 5800X s deskou Asus TUF Gaming B550 - Plus a zadne problemy s USB nemam

To si stezujes ? :D
Bud rad, mozna si padl na dobrej kousek. Nevim co na tom PC presne za praci delas (na hry IMHO nema cenu doplacet pres Ryzen 5 5600X s nizsim TDP) ale mas hodne slusnej R3 zaklad v podstate na vsechno ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny