Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upload - Pravidelné výpadky / Nabízím finanční odměnu za vyřešení.

Ahoj Fleg,
mnohokrát děkuji za tvoje rady, akorát tím bouhužel problém zřejmě nevyřeším. Pokud uploaduju například na Google drive tak nevidím průběžný upload hodnoty - vidím pouze procenta která se pomalu načítají, ale pokud zrovna se to jenom zpomalí na základě výpadku tak nemám šanci rozeznat. Jak jsem psal některé služby pouze zpomalí a některé se přeruší - nejde mi ani tak o to že můžu hledat právě varianty jako je google drive atd kam soubory nahrávat, ale nejvíce mě jde o živé vysílání kde si prostě žádnou službou nepomůžu, tam ten internet, upload - musí běžet nonstop.

Co se týče zmíněných programů, tak metriky které najdu jsou především věnované downloadu, ale ten mám celou dobu v pořádku taky neproběhne jediný výpadek, jde čistě jenom o upload. Tudíž nezjistím nic ani na zmíněném CMD protože ping se mi bude zobrazovat v rámci downloadu..

Potřeboval bych něco jako speedtest, který mi dokáže sledovat upload třeba hodinu v kuse, zkrátka služba která se bude věnovat pouze tomu uploadu a zaznamená mi to do sobouru či kamkoliv jinam.

Děkuji, P.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny