Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Youtube zatočil s ad blockem?

Ta reklama taky nevznikla zadarmo a neni tam zadarmo umistena, tak bys na ni mel taky kliknout a nechat si zobrazit ten prislusny webovy obchod, ktery se taky nenapsal sam, tak bys tam mel i ten propagovany vyrobek koupit a kdyz k nemu dostanes reklamni letaky na slevu koncertu v Las Vegas, tak tak ty se taky nevytiskly zadarmo, tak bys mel koupit listek na ten koncert a zaletet tam a v letadle ti daji cely casopis plny reklam ... kdy ti prestane pripadat nedustojne to, jak tomu rikas "svejkovani" a reknes, ze o tento nabizeny produkt nemas zajem?

Krome toho tam urcite taky byly odkazy na nejruznejsi tematicky nesouvisejici videa, proklikal jsi poctive vsechny? A taky vsechny odkazy na tech odkazovanych strankach? A tak dal? Do kolika urovni?

Ja to beru tak, ze na nejaky server odeslu nejaka data a ten server mi neco posle zpatky, nebo taky neposle. Pokud posle, ja se rozhodnu jak si to necham zobrazit (a zda vubec - treba pokud posle obligatni Nahotinka.gif.exe ) a o ktere odkazy stojim - nektere si necham stahnout, nektere i zobrazit, a nektere holt ne.

Takže otravné a zbytečné reklamy prostě nestahuju, protože mi k ničemu nejsou a jen zbytečně otravují.

(A pokud ti jde o to, ze ten obsah, kvůli kterému jsem tam šel, nevznikl sám a zadarmo, tak na stránky tvůrce obsahu, které s youtubem nemají nic spolecneho, jsem si zašel pro vic detailu o jeho projektech a obchod jsem mu prolezl taky, akorát tam neměl nic, co bych uz doma neměl taky a výrazně levněji - ale ty stránky byly normálně příčetně zmíněné v textu, takže samozřejmě ten odkaz blokovaný nebyl)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny