Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Youtube zatočil s ad blockem?

CalebCox nesouhlasí, OK, ale docela by mě zajímal i jeho názor na to, co vše je nutno stahovat z internetu a kde on má tu hranici, co už švejkování není. Případně i nějaký komentář proč.

Já mám tu zkušenost, že jsem už přinejmenším řadu let (pokud vůbec kdy) nekoupil nic na základě reklamy nesouvisející s obsahem, takže její stahování určitě nepřinese užitek ani mě, ani jejímu zadavateli.
Na druhou stranu se mi už jeden obchod kvůli reklamě na blacklistu objevil a od té doby u něj nekoupím nic, ani kdyby to mělo být jinde nesehnatelné.

Pokud si někdo nepřeje, abych mu četl stránky, stačí tam na blokaci dát přihlášení a já mu to lámat nebudu.
Pokud má někdo na svých stránkách reklamu, která neruší, nemám potřebu ji řešit (ale většinou ani číst), pokud někdo na svých stránkách píše o zkušenostech s nějakými věcmi a dává tam odkazy, kde se dají koupit, tak je rozumná šance, že takový odkaz využiju, pokud mě věc zaujme.

Ale pokud mě nějaká reklama obtěžuje, aniž by měla nějaký vztah ke stránce, tak buď se půjde lehce té obtížné reklamy zbavit, nebo můžu jít na jinou stránku, na internetu jich příčetných je plno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny