Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aktivacia Win10 z win7 kluca

Co nechapes na tom, ze sucasnu legalne zakupenu Win7 mozem kedykolvek cez MCT upgradnut na 10 a to prave cez ich oficialny nastroj, ktory to stale umoznuje?

Umožňuje a můžeš provést upgrade z Windows 7 na Windows 10, ale legálně jen v případě, pokud máš koupenou licenci Windows 10!!! Toto pochop!!!

Je tak tazke pochopit, ze fakt, ze MS stale ponechava moznost cez MCT upgradnut win7 na 10 a aktivovat ho na ich serveroch znamena len jedno...ze je to v ich zaujme?

Je tak těžké pochopit to, že možnost upgradu z Win 7 na Win 10 je ponechána prostě pro ty, kteří mají Win 7, koupili si legální licenci Win 10 a chcou provést upgrade z Win 7 na Win 10 bez čisté instalace Win 10? Je tak těžké pochopit to, že vygenerování digitální licence přímo po takovém upgradu je jen usnadnění práce uživateli, protože k vygenerování digitální licence by stejně došlo dodatečně např. při upgradu na nový build Win 10?

Legalne to je...

Legální to není, protože to tvrdí Microsoft. Já ti píšu to, co tvrdí Microsoft. Co si myslíš ty je naprosto irelevantní.

...pretoze to umoznuje ich nastroj a ich aktivacne servre uplne bezproblemovo zaktivuju takto upgradnuty system.

MSLT: "Úspěšná aktivace neznamená potvrzení pravosti nebo správného licencování softwaru. Obcházení či jiné překonávání aktivace není povoleno." Pokud provedeš upgrade Win 7 na Win 10 bez toho, aniž bys vlastnil licenci na Win 10, tak je to to, co je uvedeno ve druhé citované větě.

Ci budeme sa hrat radsej na vyhlasenie na ich stranke, ze to uz mozne nie je a tvarit sa, ze to proste len "zabudli vypnut"?

Ty jaksi nechápeš to, že to jednak nezabudli vypnout, že ta aktivace je tam vědomě (proč jsem už napsal), a jednak ta aktivace neznamená udělení licence na Win 10, protože k té aktivaci došlo nelegální cestou = nemůžeš provést upgrade z Win 7 na Win 10 bez licence Win 10, což je oficiální stanovisko Microsoftu (máš jej na stránce s upgradovací utilitkou a MCT, máš jej na FAQ k Win 10, sdělí ti jej oficiálně Microsoft pokud vzneseš dotaz (citaci oficiálního stanoviska Microsoftu si najdi například na živě...)).
Stačí tak? Nebo ještě nestačí?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny