Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Info: Varování před CZC

Zdar,

procházel jsem CZC a náhodou jsem zjistil, že recenze, které tam mám u produktů a které jsem hodnotil negativně, jsou smazané.

Jako u téhle firmy mě to nepřekvapuje, co mají nového majitele, tak šla kvalita firmy do kelu a i ten zelenej skřet je překonává. Ale teda na ty recenze tam kouká dost lidí, já nakonec také, nicméně to teda nemá smysl, když si to upravují tak, aby prodali a neměli tam negativní.

Nemá smysl to tam teda vůbec číst, akorát ztráta času.

Mimochodem už nějaký čas zásadně nehodnotím produkty na tendečním webu heureka.cz, jako to vlastní stejný majitel jako CZC, takže tam něco číst je taky k prdu. Vlastně, jak to tak píšu, tak se sám sobě divím, že jsem na to přišel až dneska, že ten CZC je nedůvěryhodnej, když o heurece už to vím nějaký čas.

No ale třeba nejsem tak najivní sám a pomůže tohle info i někomu dalšímu. :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Politika sem nepatrí, ale toto je teda tá demokracia?
pozorovateľ 25.05.2021 07:12
pozorovateľ
Obchody nepoznajú slovo "demokracia"! Obchody poznajú len slovo "zisk" - a pre zisk urobia čokoľvek!…
yYy 25.05.2021 07:38
yYy
Relevantné recenzie na produkty, výrobky, služby (možno) podajú nezávislé zdroje. Blby prave je, ze…
RedMaX 25.05.2021 19:51
RedMaX
Já si vybavuji, že ještě před rokem 2000 vyšly v rozmezí pár měsíců v časopisech Chip a Computer tes… poslední
Zdenál 26.05.2021 08:25
Zdenál

Obchody nepoznajú slovo "demokracia"! Obchody poznajú len slovo "zisk" - a pre zisk urobia čokoľvek!.
Pokiaľ by chcel niekto relevantnú recenziu na nejaký výrobok, službu - tak sa ju nikdy nedozvie z ich stránok, pretože pre ten zisk zmažú "nelichotivé" recenzie a hodnotenia a nechajú len tie dobré, alebo ešte lepšie - sami si ich napíšu a vložia ako recenzie "iných".
Relevantné recenzie na produkty, výrobky, služby (možno) podajú nezávislé zdroje, ktoré to uverejnia na SVOJICH (a nie ICH) stránkach.

Relevantné recenzie na produkty, výrobky, služby (možno) podajú nezávislé zdroje.

Blby prave je, ze si ty obchody kupuji i ty drive nezavisle zdroje, relevantni recenze moc k dispozici nejsou. Neni to dobre.

V minulosti byl problem najit na internetu nejake informace, bylo jich malo, potom se to zacalo rozvijet a informaci bylo cim dal vice a ted se sice zase internet plni o neco vice, ale spise marketingovyma kecama a reklamou na ukor tech relevantnich informaci, ktere bych rekl, ze zacinaji ubyvat a zase je pomerne tezke neco na internetu najit, ted jiz ovsem ne kvuli tomu, ze by to na internetu nebylo, ale ze se clovek musi prokousat pres tuny zumpy a ne vzdy to dokaze.

Já si vybavuji, že ještě před rokem 2000 vyšly v rozmezí pár měsíců v časopisech Chip a Computer testy rychlosti disků. V obou testech se vyskytly z 80 % stejné modely disků různých firem. V jednom testu vyhrál nějaký Western Digital, Seagete byl poslední. V druhém testu to dopadlo přesně naopak - Seagate první, WD mezi posledními :-)
Takže asi tolik k dřívější "nezávislosti" zdrojů...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru