Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s notebookem

Zdravim, hodil jsem to do HW sekce jelikoz si nejsem jisty zda to je SW nebo HW problem.
Vlastnim notebook ASUS N55SF zde je specifikace

intel core i5 2410m
6gb ram
Geforce 555M CUDA 2GB
Intel hd 3000
WIndows 7 64bit

a ted k problemu, notebook nepouzivam na hrani nejakych novych her nebo tak neco, kdyz uz si chci zahrat tak jen stare hry jako Gta vice city, Gta san andreas, a podobne.

Pri spusteni GTA SA, i jine hry mi zacne po 10s hrani blikat obraz, a bud mi to hodi modrou smrt kde je napsano toto: nvlddmkm.sys error, a notebok se resetne, a nebo mi to hodi ze aplikace prestala pracovat a hra se vypne, dela to i u vice city, i u san andreas, i u jinych her... (nove nehraju).. zkousel jsem tedy notebook vycistit od prachu, vycistil jsem zebra chladice, a podobne. co se tyka stupnu tak grafika geforce 555m pri gta sa - 60c procesor 60-64c.. coz se mi nezda moc.

Windows jsem take preinstaloval, na cisty windows 7, nainstaloval jsem vsechny ovladace ze stranek ASUS pro N55SF, nejdriv chipest, pak zvuk, intel hd, a nakonec gt 555m.. vse v pohode, v device manageru se ukazuje GT555m bez chyby... Takze ted nevim co stim.. jakoukoliv hru zapnu, tak se da hrat tak 20sekund a pak bum a vypne se, a nebo se mi jeste stalo ze mi to hodilo totalne artefakty, a hra se vypla, nebo jeste to hodilo modrou smrt nvlddmkm.sys error.... jeste dodam ze pokud hru zapnu pres intel hd 3000, tak je vse v poradku a nic nepada, ani se nevypina.

Dekuji vsem za pomoc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny