Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AMD Ryzen™ 7 PRO 4750U overheating

Na pozadi bezia ako si spominal HP balast ako napr. HP Sure Click, mozem to uplne vymazat? potom HP client security manager tiez bezi na pozadi , je to nieco ako nejake korp. zabezpecenie alebo nieco podobne? potom bezi HP Wolf Security, je to plnohodnotny antivirak? resp. bezi zaroven aj windows defender alebo zabezpecenie windowsu a tam je realna ochrana v v case myslim ze sa automaticky zablokuje akonahle sa nainstaluje nejaky antivirak- myslel som ze HP wolf security je plnohodnotny antivirak a dalsi uz netreba? to vsetko vsak vytazuje 16gb ram na 30% a to ani nic netrba robit.. cpu to nezatazuje skoro vobec
zistil som ze hreje pri beznych blbostiach ako skype plus prehliadanie netu a az potom som testoval. Pises ze amd je na tom lepsie s teplotami ako intel, ale intel nedosahuje tak vysoke teploty ako ma amd pracovne teploty... tak ozaj je intel na tom horsie?
je mozne nejako nastavit ventilator podla seba? v biose je ze ventilator bude bezat ak bude pripojeny AC adapter, ale nejak ho podmienit teplotou aby sa zapinal castejsie nie ak je uz "neskoro"?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny