Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Externí disk WD My Passport - PROBLEM

1) Zkusil jsem micro USB - to samé - objevil se disk D: WD Unlocker, napsalo to úspěšně odemčeno a dokonce se mi vytvořil po odemčení onen virtuální disk, kde jsou ta uložená data (v tomto případě disk F:), ale pak to zase zamrzlo, když jsem chtěl disk F otevřít (viz příloha: pic 3). Podruhé už mi to zamrzlo rovnou při snaze otevřít disk D:, potřetí jsem při otevření disku D: dostal hlášku "Aplikace nebyla nalezena". Chová se to stejně jako s originálním kabelem.

2) Do jiného PC jsem to zapojil a stejný problém.

3) Když jsem zkusil chkdsk d: (zkoušel jsem i chkdsk), tak mi to píše "Cannot determine file system of drive D:" (viz příloha pic 2). U toho disku f: (kde by měly být všechny ty soubory) jsem to neudělal, protože ten mi naběhl jen jednou jedinkrát (pak to zamrzlo) a jinak už ne.

4)Správa disků viz pic 4.

Do toho disku D: se ještě občas dostanu, kde odemykám externí disk, jednou se i vytvořil další disk F, kde už by byly ty soubory, ale pak to vždy zamrzne. Ale většinou se vytvoří virtuální disk D: pro odemčení a po rozkliknutí to napíše: "Aplikace nebyla nalezena".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny