Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odizolovanie palm rest (vrchneho krytu) kvoli teplote

Zdravim vsetkych a prosim o rady a napady. Vlastnim HP notebook s kov. sasi a pri dlhsom pouzivani/pisani na klavesnice, kde si opieram dlane o vrchny kryt pocitujem neprijemne teplo na pravej strane notebooku. Je to samozrejme normalny stav pretoze na pravej strane je pod klavesnicou SSD disk a v strede su ramky. Na lavej strane pod klavesnicou je venilator takze lava strana je chladna, pod touchpadom a lavym a pravym palm rest je bateria, NFC antena, bios bateria, odtlacok prsta atd. Prava strana sa tym padom ohrieva o nieco viac, nie je to nijako kriticky horuce no ak dlhsi cas pisem na klavesnici zvykne to byt neprijemne. Rad by som umiestnil na tuto stranu izolacnu foliu pripadne nieco podobne, ktore by viac odizolovalo kovove sasi na pravej strane, vnutri to vyzera takto, odizolovat by som chcel cast, kde je ta bios bateria, na boku je potom speaker: https://postimg.cc/gallery/SsRCzJK
Je mozne zakupit nejaky material, vhodny na tento ucel? V starom noteoboku mam take zlte folie a tak isto aj cierne, sluzia prave na tento ucel? Samozrejme ak sa dana strana odizoluje, rozdiel nebude markantny ale aj par stupnov pomoze aj ked teplo pojde niekam inam, avsak nejde o kriticke teplo, ktore by mohlo poskodit nejake hw sucasti v blizkosti. Este to teplo moze vytvarat samotna bateria, ale to by zohrievala aj lavu stranu co nerobi. Ventilator bezi malokedy, iba pri zatazi- no do zatazi ho vystavujem malokedy. Zapina sa len ak notebook nabijam.
Dolezita otazka je, notebook je este nejaky cas v zaruke, pocul som o nejakych nastrahach ako su blomby, poistky pripadne sprej, ktory chyta odtlacky vo vnutri aby zistili, ze sa tam niekto supal. To HP nedovoli tri roky otvorit a vycistit notebook ?
Dakujem.
Změna kategorie, původně: Hardware (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nahrievaj si paprče, nedostaneš na staré kolená geronta syndróm karpálneho tunela, ako ním trpia moj… poslední
Nuda 10.07.2021 17:48
Nuda

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru