Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat na web jen s IP

No, kdyby šlo v reálu snadno zařídit, aby pošťačky a jiné cpaly do shránek se jmény pouzo to, co na sobě má příslušné jméno a všechny ty "Obyvatel tohoto domu" a podobné mohly cpát jen do jedné vyhrazené schráky, tak by by dávalo dost dobrý smysl právě tuhle jednu bezejmennou schráku zavařit, aby se nemusela pravidelně vynášet do tříděného odpadu :)

Taky mám na jedné IP několik různých domén a filtruju to podle toho, kterou z nich má paket uvedenou a to by ses divil, co všechno spadne do té "neschoduje se s žádnou existující" - jestli tam občas spadne i někdo, kdo by mohl mít o moje stránky rozumný zájem, tak jsem ho tam ještě nezahlédnul, zato nejrůznějších pokusů o podvody denně mraky.

A jen tak mezi nama, co bych asi chtel nabidnout nekomu, kdo postupne chce stranku proxy.php, proxy/index.php, search.php, webadmin.php, engine.php a kdyz nedostane ani jednu tak zada o presmerovani na google, bing, microsoft, aol, bestofferofpills a dalsi blaboly (a podle IP je nejspis z ciny)? Mam takovy pocit, ze nemam zajem, aby lezl na zadne moje skutecne stranky ... zvlast kdyz jsou vsechny v cestine ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny