Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ochrana počítače

ano získal jsem ho zpět. Protože seznam nabízí možnost jak ho získat a já svůj mail používám už 10 tak jsem tam měl pár věcí nastavených. měl jsem tam pár záložek které si pamatuji. a potom i seznam email adres které jsem si taky pamatoval. takže tady je způsob jak jsem to udělal.

1. klikl jsem na možnost "nemohu se přihlásit"
2. ověřil jsem svoji totožnost tím že jsem specifikoval pár věcí které jsem nastavoval. (pozadí a dvě složky které jsem si pamatoval a potom 2 emailové adresy. mojí mamky a otce :"D )
3. potom jsem tam vložil svojí adresu na google mail
4. čekal jsem

no a kdyby to nefungovalo tak to stejně nevadí. protože kdybych se druhý den dostal do kontaktu s jejich supportem tak jim ukážu svojí občanku jako důkaz že je ten mail fakt můj protože adresa mailu a jmeno s příjmením v občance je stejný (krom tečky uprostřed že...).
a ano skutečně se to děje dýl... ne uplně každý den ale jedenkrát či dvakrát do roka poznám zda se mi někdo dostává na účty. Do teď to byl ale jen FB ale to jsem tolik neřešil jako mail protože tam mi stačilo změnit jen heslo a vše přestalo. Do mailu se mi někdo dostal až teď a začal jsem to řešit až teprve potom co jsem viděl že se mi tam pokoušel dostat dál. zkoušel to 3x a vždy mi to posílalo oznámení které jsem si ten den nastavil.

ano.. napadlo mě se jít hned podívat na mail potom co jsem dostal oznámení o přihlášení na FB. ale tam bylo heslo změněno tak jsem se tam nedostal.
a jestli ti tohle nestačí tak si mě na FB můžeš přidat. klidně ti pošlu co mám na občance a na mailu. sem to ukazovat nebudu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny