Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Host process for windows services

https://wpd.app/

WPD.exe, disable durch všetko, až na Windows Defender SmartScreen ak používaš browser MS Edge Dev.

Vo Firewall Windows sa ti vytvoria pre "OUT" tri riadky, ktoré vo Vlastnosti, ušku Scope, uvidíš stovky pridaných blokátorov IP adries.

Najprv si stiahni a nainštaluj nadstavbu Firewallu WFC, nastav Interaktívny režim zobrazovania pripojení in/out v bubline, aby si povoľoval/blokoval postupne pripájanie OS W10 na servery. Pre systém je nutné povolenie pripojení hosťovskému súboru svchost.exe na plávajúce porty a IP adresy.

CZ jazykový súbor: wfcCZ.lng si nájdi na nete.

Najprv si pred veškerou inštaláciou zmaž v Ovládacích paneloch - Firewall, všetky riadky povolení pre in/out, aby si začal s čistým štítom nadstavby WFC a WPD.exe.

Blokácia WU, Bits, Orchestartor;
https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-6/

Po ustálení načítania OS, po reštarte PC neexistuje, že sa samotná desina bude niekam pripájať, nebodaj odosielať sofistikovane, potichu, "podprahovo" hocijaké dáta in/out na spriatelené servery akamai a spol.

Ešte je možné doplniť súbor Hosts (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) o desiatky riadkov, ale s tým si poradíš sám, nebudem ťa zaťažovať, je to robota pre mierne pokročilého užívateľa.

Súbor Hosts je nutné následne zablokovať v permissions (prístupové práva) ale len pre políčko zápis (users a administrators), aby bol systémom čitateľný lebo niektorý SW, hlavne šmejdy z radov AV, ako aj samotný OS W10, Defender, veľké záplaty WU, si tento súbor dokáže svojvoľne prepísať, vyčisti ho a zmeniť v ňom údaje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny