Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace driverů - problémy

Ach jaj......

Před pár dny mně CCleaner nabídl, že bych si mohl aktualizovat drivers.

Ďalší z tých, ktorí používajú toto čudo a dokonca využívajú na nejaké aktualizácie.... Čo si "chcel" - to máš - vyčistil!

PC se restartoval a od té doby nastaly problémy. Po přihlášení na plochu začala problikávat obrazovka - pár vteřin byla vidět plocha, pak chvíli černo, pak zase plocha, pak černo a takto pořád dokola.

A to, čo ti tam "napchal" - na 100% to budú ovládače od M$, ktoré často nie sú kompatibilné... Ovládače na zariadenia (v PC) sa sťahujú od výrobcov zariadení (lebo tí si ich prispôsobia na presný model komponentu - M$ tam napchá generické).

Následně jsem se pokusil vrátit PC do továrního nastavení se zachováním souborů, což proběhlo, ale po přihlášení na plochu to začalo znovu problikávat viz výše. Vyzkoušel jsem ještě poslední možnost, což bylo tovární nastavení bez zachování souborů, což proběhlo, ale po volbě jazyka/země apod. to hlásí, že "něco brání připravit váš počítač k použití, ale myslíme, že aktualizace by to mohla vyřešit".

U desktop PC nejaké "továrne nastavenie" NEEXISTUJE!!!!!. Ak ide o NB (to si NEUPRESNIL! PC je všeobecný pojem - je buď stolný počítač, alebo notebook. Nové NB s W10 už ani nejaké továrne nastavenie nepotrebujú (podobne aj PC) - používa sa záloha, alebo čistá inštalácia.
Teraz ťa čaká jedine ČISTÁ inštalácia, ale budeš si musieť stiahnuť (podľa komponentov v PC) ovládače na základne - konektivita k sieti, zvukovka, grafika... potom ostatné.

A na záver: ten nepodarok CCleaner ti radím VYHODIŤ - použil si ho a výsledok vidíš....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny