Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem porušení kupní smlouvy?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám v této situaci dělat, objednal jsem si balíček a pak jsem odjel na dovolenou a nevyzvedl jsem ho, a ta firma mi napsala tento email-
Vážený zákazníku,
velice nás mrzí, že obchod nebyl dokončen a Vy jste nevyzvedl naši zásilku, která se nám bohužel vrátila. Vzhledem k objednávce na dobírku jste v tomto případě porušil obchodní smlouvu, kterou jste uzavřel odesláním objednávky. Nám tímto vznikla škoda, kterou po Vás můžeme vymáhat.
Vaše objednávka
Kód objednávky:
Datum: 17.7.2021
Zde zasíláme údaje pro zaplacení:
Číslo účtu:
Variabilní symbol platby:
Splatnost je 14dní od obdržení tohoto e-mailu. Pokud nebude platba uhrazena do splatnosti, bude tato pohledávka předána vymáhací agentuře.
Napsal jsem, že vidím poprvé kdy když nevyzvednu balíček tak někdo chce objednávku uhradit a nebo na mě pošlou vymáhací agenturu:)
Dostal jsem odpověď:) - Dobrý den,
jelikož jste na naše stránky přišel přes google - máme o Vás veškeré informace, IP adresa, Ze zařízení, ze kterého byla udělána objednávka, bylo také přistupováno i na tento e-mail, ze kterého nám zrovna píšete. Sedí kontaktní informace i e-mail, který je registrovaný na Vás. Případně si můžeme vyžádat další informace od googlu, ale zdá se na tom to zbytečné.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny