Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dokončit složení PC ?

ono to je na odstranenie pripadneho vf vyzarovania, ktore sa tymi dratmi moze vyviest von z tienenej case (klietky). Nie su sice urcene na vf signal ale vf signal sa tam moze bud naindukovat alebo vznikat pri zmenach urovne. Ja ale ziadne kolecko nemam (//edit: aha sorry mam ho tam, bola to sucast kejsu a ano je na dratoch k LEDkam a spinacom, urobil to uz vyrobca kejsu).

Inac statika nie je fama, davnejsie tu bol dotaz od niekoho komu sa zapinalo PC uz ked priblizil ruku k spinacu (teoreticky/fyzikalne je to mozne aj ked mozno si len z nas robil kozy :)
V praci raz kolegovi blbol HW debugger ked sa niekto presiel po urcitom mieste kancelarie (vzdialenom aspon meter od dratov medzi debuggerom a doskou :-D) Potom ked debuggoval a niekto vosiel do kancelarie tak hned hovoril ze "nechod sem, nechod sem !" :-D P.S. aj ked to bol mozno aj nejaky mechanicky problem (blby kontakt a ohybanie podlahy a nasledne stola apod ale IMHO to bolo o elektrostatike :) Feritovy kruzok by tomu ale IMHO nezabranil, to je myslim len na VF.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny