Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dokončit složení PC ?

Opět zdravím. Tak jsem to všechno provedl:

1. přepojil jsem kabel na HD audio a již zvuk z předního panelu slyším. Díky! Manuál jsem četl (teď ho bohužel po ruce nemám, dělal jsem úklid a kdoví, kde jsem ho zašamtročil), ale právě jsem to tehdy pochopil, že to mám zapojit na to AC97. Možná jsem něco špatně pobral, nevadí. Již běží jak má (až na bod 5). Ještě se mrknu na netu do on-line verze, zda a co jsem přehlédl.

2. krytka je nasazená, nejsem sice úplně spokojen, protože to úplně nedoléhá (a více deska už posunout nešla, neseděly by šroubky), ale víceméně v tom nevidím problém - jen prostě někde je mezi tou lepivou částí (tím papírem) a deskou kousíček místa, né moc, ale není to prostě dokonalé :-/ (že bych to předělával ale už opravdu nehorzí, moc namáhavé). Také díky.

3. kolečko jsem nakonec také nasadil, protáhl jsem jím jak všechny tenké drátky z předního panelu, tak i ty USB kabely (bylo to docela natěsno, ale naskládalo se to tam, vše mám provléknuté podle návodu výše 1x. Doufám, že to takto ničemu nevadí? Do třetice díky.

4. našel jsem ještě jednu součástku, kterou jsem neuplatnil - je to takový malý bílý čtvereček z plastu, ze spodu má samolepku, nahoře má vzorek podobný, jaký má HOST avatara - kam s ním ?

5. vyvstal mi nový problém, ale to ještě předtím, než jsem se pustil do změn - když zastřčím cokoliv do předního panelu v live ubuntu 8.04, které teď používám, sejme mi to monitor - zčerná obrazovka, myslím, že i přeskočí ledka a nemůžu nic, jen restartovat PC. Udělal mi to USB disk a udělaly mi to i sluchátka (obě v předním panelu). Dříve to nedělalo a nevím, že bych něco změnil.

Se změnami výše jsem započal až poté, co mi to takhle začalo dělat. Takže v tom by příčina neměla být. Nezkoušel jsem zatím v jiném OS a ani zadní panel. Vyzkouším, jen se bojím, že to sletí, takže až tohle odešlu.

Děkuji za případnou pomoc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny