Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémový update KB5005033

Nuž a k čomu existuje kvalitný HW firewall, ktorý zachytí v interaktívnom režime každý paket, každý jeden neželaný bit s manuálnym povolením odoslania či blokáciou dát in/out, hlavne na nutne otvorených portoch 80,443, prípadne aj vyššie "plávajúce" porty určené pre hosťujúci svchost.exe s jeho sofistikovaným pripojením na spriatelené servery MS (akamai a spol.) ?

Firewall nastavený v Interaktívnom režime ochráni aj nezáplatovaný OS pred útokmi či neželeným odosielaním dát po serveroch na celej zemeguli.

Nielen OS Windows v každej jeho verzii a adícii je deravý ako rešeto, len sa na jeho medzery prichádza postupne, časom, hlavne rôznymi domácimi kutilmi, vrtákmi, ňúračmi, hnidopichmi. V CCCP majú známeho "ňuchača", samozrejme vzorne vykreslený v sovietskom TV seriáli točený podľa skutočností z tamojšieho ich slušného, poctivého, pracovitého, nemajetného života pod vedením skromného velikána, ozrutu mocného chlopiska KGB_Putina, ktorý vždy zvíťazí, sovietov ochráni pred americkým, západným, kapitalistickým zderstvom, pred usáckym, kapitalistickým vykorisťovaním pri prípadných amerických, tuzexových ťažbách bohatých nerastných sovietskych surovín.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny