Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dva monitory

Jak mám nastavit na pc aby mi fungoval druhý monitor? První hlavní monitor mám zapojený přes HDMI do Grafické karty a ten druhý jsem zapojil přes HDMI do základové desky, protože grafická karta má jen jedno HDMI.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Někdy jsem dospěl k poznání, že takto to nefunguje, že přidaná karta deaktivuje tu vestavenou, což j…
ml1 04.10.2021 13:27
ml1
U vetsiny zakladnich desek je na tohle volba v biosu, jestli ma byt aktivni integrovana spolu s dedi… poslední
lucifer 04.10.2021 18:20
lucifer

Někdy jsem dospěl k poznání, že takto to nefunguje, že přidaná karta deaktivuje tu vestavenou, což je divné, to nebylo ani u 386 (pokud ta přidaná nebyla v ISA). Tehdy šlo o to, že vestavená grafárna měla jen jedno DVI a monitor zase pro změnu nechtěl přes hdmi přijímat uhd nebo už nevim. Přidaná karta má 4 výstupy, takže to nehrotim, to bylo nějak krátce po sestavení, kdy jsem to teprve testoval a vyzkoušel jsem si i 4 monitory (tehdy se stěhovalo a já je měl sestěhované na stole, dva k tehdy novému počítači a dva od starého).
Řešení zřejmě bude koupit novou grafárnu, prakticky jakákoliv má dnes minimálně dva výstupy, třeba tato je má rovnou 4: https://www.alza.cz/asus-gt710-4h-sl-2gd5-d5833138.htm ale výkonově neni nic moc, mám pocit, že má problém i s full-hd videem, pokud to neni chyba přehrávače.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru