Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Už se nebude dělat Acronis True Image?

To je tabulka porovnání dostupných verzí které prodávají.

Licence "Doživotní aktualizace" zaručuje, že máte nárok na upgrade ZDARMA na jakoukoli nejnovější verzi bez placení dalších poplatků a ZDARMA obdržíte technickou podporu 24/7/365 po celou dobu životnosti.
Poznámka: Pokud tuto možnost nezaškrtnete, jedná se o licenci "Aktuální verze", která je platná pouze pro zakoupenou verzi a nezahrnuje ochranu před upgradem na hlavní verzi. V takovém případě musíte zaplatit další poplatek za upgrade aktuální verze na každou nejnovější verzi.

Varuji před unáhlenou koupí. Je třeba tomu dát čas a pečlivě vyzkoušet dostupné demoverze. Jedině uživatel učiní dobré rozhodnutí. Chápu, že může převládat stav informační zahlcenosti a zmatenosti. Je třeba nejprve prakticky proniknout do problematiky, nabýt nějaké zkušenosti a člověk si pak uvědomí co mu vyhovuje a co skutečně potřebuje. Tady je dost lidí, kteří jsou praktici a pomůžou tím provést. V tomto případě vidím uživatelovu snahu a úsilí směřované k ukvapenému nákupu.

Když to shrnu, tak:

1) AOMEI Backupper Professional Edition je s doživotní podporou (zaškrtnuto) na obrázku psaný za $49.95.

2) Určitě je dobré se seznámit s Drive SnapShot http://www.drivesnapshot.de/en/
SNAPSHOT Workstation License Email Version EUR 39.-
Ceník http://www.drivesnapshot.de/en/order.htm

Drive SnapShot funguje také jako přenositelná aplikace a lze ji spustit např. pod WinPE, což dává šanci na nezávislost a výborná je možnost zálohování bez spuštěného OS (na systémovém disku C který zálohuji). Z uvedených mi pro řadového a nepříliš znalého uživatele přijde nejlepší právě Drive SnapShot. Pokud uživatel nemá ambice starat se lidem o X dalších PC, je tento program velmi dobrou volbou.

http://www.drivesnapshot.de/en/ilicense.htm
LICENCE
Pokud máte licencovaný soubor Snapshot.exe, tento dialog se nezobrazí.
Slouží pouze ke změně neregistrované verze na plně licencovaný produkt, např.
při aktualizaci na novou verzi.
Informace o licenci vám byly zaslány e-mailem nebo je najdete na faktuře a CD s produktem.
Bez platných licenčních informací je služba Snapshot omezena na 30 dní zkušebního používání, abyste si mohli ověřit funkčnost produktů; po uplynutí této zkušební doby nebude možné zálohovat.
Pokud chcete zálohování pomocí snímků Snapshot provádět i nadále, musíte si je ZAKOUPIT.
Pokud jste si snímek Snapshot zakoupili, obdrželi jste licenční informace, podobně jako v případě.

3) Vhodným konkurentem je také HDClone X.2 Standard Edition cenově od €39.90 https://www.miray.de/products/applications/hdclone/standard-edition.html#tab-panel-908
Možnosti licence
HDClone Standard Edition lze získat jako licenci pro pracoviště (internetový obchod) i jako svazkovou licenci (internetový obchod nebo na vyžádání).

Licence pro pracoviště
Licence Workplace License umožňuje držiteli licence trvale instalovat a používat 1 produkt až na dvou počítačích, obvykle na PC a notebooku.

Volume License
Objemová licence umožňuje držiteli licence trvale instalovat a používat 1 produkt na více počítačích, přičemž maximální počet odpovídá objemové smlouvě 2.

1 U dočasných licencí to platí pouze v rámci příslušného období. Po ukončení platnosti lze období prodloužit.
2 Objem je určen při nákupu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny