Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prirodzená agregácia

celý rok tu dáváš dokola tyto dotazy a neustále řešíš druhé stahovače.
pokud někdo bere jako zdroj informací tupé lživě - fajn, ale proč se potom neptá u nich, jak ty hlouposti mysleli, když to nikomu nevychází?
pokoušíš se přesně rozpočítat něco, čemu ani po dvou vysvětleních tady nechceš rozumět jak to funguje. vím, důchodce, už se zase nudí a nic na práci, tak sem dává popáté stejný dotaz.

to že si platím nějakou rychlost linky přece neznamená, že 24h neustále touto rychlostí já a všichni ostatní zákazníci toho providera něco sosáme?
prostě něco stahuju, server mi to pošle max rychlostí operátora (nebo taky desetinovou podle omezení free přístupu k serveru), za nějaké jednotky či desítky minut je hotovo a celý traffic je volný pro dalšího normálního uživatele.
ty dál čteš svou pravdu.com nebo facebook jen s pár megabity reklam a všichni máme pocit plné rychlosti bez agregace.

samozřejmě že jakmile začneš neomezená data sosat až příliš že omezuješ další uživatele, provider tě přehodí do skupiny s vyšší agregací a má od tebe pokoj, i ti které jsi omezoval. stěžovat si můžeš na lampárně.
provider ti to vysvětlovat nebude, co když jsi obchodní ředitel jeho konkurence. taky ti po tom nic není, platíš si domácí tarif s normálním využitím, ne garantovanou linku do firmy.

až se zase budeš nudit a místo užívání si netu budeš mít potřebu do něčeho drbat, stav se, zas pokecáme.
ale na to kopírování nezformátovaných textů z cizích zdrojů se příště vykašli, bez odstavců se to nedá číst. fak nedá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny