Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Titulky napevno do MP4 ze *.srt (jaký software)

Ano, přesně tak. V ukázkách potřebuje ukázat, co je v televizi špatně. A třeba dvoubarevné titulky na Youtube nastavit nejdou. Rovněž nemůže po pracovnících televizí chtít, aby si cosi kdesi nastavovali, ale je potřeba jim to ukázat jak to je.
Kdyby to šlo na Youtube nastavit autorem videa, aby se to tak zobrazovalo vždy všem, tak by to asi i šlo. Tohle ale nejde. Je tam pouze uživatelské nastavení a vše jednou barvou..
Nejde třeba o velikost písma a další fičury, nýbrž například o špatné rozdělení textu, kdy je na jednom rádku 5 slov a na druhém jedno slovo, přiřemž řádek (nebo dokonce i titulek) například končí jednopísmenným znakem (místo aby to bylo na dalším). A další spousta věcí. Potřebuje to ukázat tak, jak to je v televizi, nebo jak to dělat/nedělat. A hlavně jde o to, aby byl každý řádek jinou barvou, když mluví dva a v televizi to tak je nabarveno. Pusť si to video ode mě tady ve vlákně s Hujerem (tu část co jsem dělal já), je to tam vidět, jak má vedoucí, Hujer, Sovák i tlumočník, každý jinou barvu hlasu.
Omlouvám se, že se neumím dostatečně vyjádřit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny