Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Titulky napevno do MP4 ze *.srt (jaký software)

Ahoj,
jdu na konzultaci. Jde mi o vložení titulků *.srt do videa MP4.
Já to umím. Sice trochu krkolomě, ale výsledek je plně k mé spokojenosti. V Subtitle Edit vyrobím *.srt titulky, pustím video ve VLC Playeru, nahraji v oCam obrazovku a potom v Kdenlive oříznu začátek a konec (jak jsem spouštěl a ukončoval nahrávání). Je to tedy přes 3 software. Nahráváním obrazovky se zcela změní kvalita videa, ale je to prostě přesně to, co chci mít (příloha).

Jenže teď po mě chce kámočka (předsedkyně Expertní komise pro skryté titulky při ASNEP), abych ji naučil vkládat titulky do MP4. Ta má metoda je pro ni nepoužitelná, jelikož je jak sama říká "technické embryo" Titulky udělat umí perfektně (manžel byl titulkář televize - už zemřel) a už jen naučit ji oříznout video, je téměř nemožné.

Já bych chtěl pro ni (ale i mě by se to líbilo) sehnat software, kde si otevřu video, otevřu si titulky *.srt a znovu to zkompiluji (ideálně na jedno tlačítko bez nastavování). Kvalita myslím nehraje roli. Potřebuje to hlavně na krátké ukázky. Já už vyzkoušel snad 15 programů (namátkou: AnyMP4, ApowerSoft, AviRekomp, FreemakeVideoConverter, GoogleDrive, HandBrake, MKVToolNIx, něco od Pinacle, Vmix, WonderShare) a každý něco má, proč jej nejde používat (neumí to vůbec, nebo neumí zachovat barvy, nebo nemají titulky vlastní pozadí, atd.). Jen možná Avidemux, ale v něm to zase neumím já.

Jdu se tedy zeptat, jestli někdo o něčem víte. Dík

Toto potřebuji
[93879-555-software-png]

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny