Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Natívny prekladač MS Edge

Dobrý deň. V nejakej blízkej retro minulosti, ak sa kuknem cca 48 hodín vzad, mi z jasného neba prestal automaticky prekladať cudzojazyčné stránky MS Edge na OS W7/W10/W11. (Gúgl stránky prekladá, FF od Mozilla a spol., detto).

Objaví sa vysúvacie okno v hornej lište Edge s ponukou na preklad do mnou nastaveného kodifikovaného jazyka (prípadne do iného zvoleného jazyka), ale zároveň v okne oznámi: "Túto stránku sa nepodarilo preložiť. Skúste znovu".

Nefunguje nastavenie; https://winaero.com/enable-translator-in-microsoft-edge-chromium/

Stalo sa tak na mojej hromádke nešťastia ihrajúc sa lopatečkou na pieskovisku úplne z čistého, jasného neba bez nejakých zásahov, čističov, tunítiek, preinštalácií OS u súčasného providera - optika od Telekom.

Preto sa pýtam, kladiem dopyt, či nemá Edge nejaký bug, nenapadli tento browser americkí, západní, dekadentní, hackerskí kapitalisti a tak MS túto možnosť vypol, prípadne vstavaný translator MS Edge nefunguje výhradne iba u mňa a vám ostatným šťastlivcom, spokojným užívateľom MS Edge (Dev, Beta, Canary verzie 97.0.1070.0, x64) fachčí ako raketa, ako delo.

S pozdravom, Karel, v.r.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny