Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě nového mobilu vyšší třídy s několika specifickými požadavky

Úplná kompatibilita streamování se zařízeními Android vyžaduje minimálně systém Android v. 10, Bluetooth 5.0 a aktivaci funkce výrobcem telefonu i poskytovatelem služeb

Chci se tedy zeptat – jak zjistím, zda daný telefon má tuto funkci výrobcem aktivovanou? A jak zjistím, zda ji umožňuje můj poskytovatel služeb (O2/T-Mobile)?

Mobilni operator s tim nic nema, zalezi primarne na tom, jak se s tim popasoval vyrobce telefonu. Vlastne vubec netusim, proc ty poskytovatele sluzeb zminujou.

No a jestli ma telefon funkci aktivovanou, se zjistuje strasne blbe :-( V podstate je clovek odkazany jen na ty seznamy kompatibilnich telefonu od vyrobcu sluchadel/implantatu, nebo na vyzkouseni.
Nekdo v diskusi pro uzivatele KI zminoval, ze streamovani funguje i u Xiaomi Mi 10 Lite, tenhle telefon neni v kompatibilnich uvedeny vubec nikde, takze netusim.
Vyrobce sluchadel Signia (vyuziva stejnou technologii, tj. by to melo fungovat i u jinych znacek) u sebe uvadi kompatibilitu i s telefony Xiaomi Mi 10T a Xiaomi Mi 10TPro, takze mozna by slo zkusit i nekterou z novejsich rad Xiaomi, bud tu 10, nebo ted uz je snad i 11. Ale tam je to uplne bez zaruky, to by bylo spis opravdu na nakup pres net, vyzkouseni a pripadne vyuziti te 14denni lhuty pro vraceni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny