Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PayPal - nebolo mozne potvrdit adresu

Dobry den, prosim o pomoc s PayPal.

Prisla mi sprava, ze mam potvrdit svoju identitu, kvoli urcitej sume, ktora mi prisla na ucet, tak som sa prihlasil a poslal im dokumenty.

Teraz mi prisiel email s textom "We couldn’t confirm one or more of the identity documents you sent us", konkretne nepreslo "Proof of address":

"The document you provided wasn't issued within the last 12 months. Please upload a new document with the correct issue date."

Poslal som im obciansky preukaz, ktory je platny, neviem co im mam poslat pre potvrdenie adresy, aby to malo menej ako rok, byvam v podnajme, mam zmluvu, ale ta ma tiez viac ako rok, navyse nemam v obcianskom celu adresu, chyba ulica, cislo a smerove cislo. Trvaly pobyt na konkretnu adresu si neviem vybavit ked som v podnajme, potreboval by som kupit byt.

Viete mi nejako pomoct, mali ste podobnu skusenost? Budem kontaktovat aj ich podporu, ale tazko sa to vysvetluje, este v anglictine a ked je na druhej strane nejaky Ind.

Obcas mi na PayPal chodia mensie sumy, je to legalne, ale ked mi nepotvrdia adresu, obavam sa, ze mi mozu ciastocne zablokovat ucet a nedostanem sa k svojim peniazom.

Dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Notifikacia zmizla, takze zrejme to preslo, este raz dakujem za pomoc, problem vyrieseny. poslední
Anonymous0000000000 03.12.2021 12:36
Anonymous0000000000

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru