Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový PC nenahěhne

Servis kde jsi byl byla banda debilů. Když jsem kdysi tu práci 10let dělal tak bylo samozřejmé že to bylo vyřešené až se zjistilo čím to je a zákazníkovi se řeklo kolik to bude stát případně opravit.
Vyměnit ramku naslepo a " kde ho proběhli diagnostikou" nevím jakou když to nejede max na to hodili oko.

Je možné, že ten procesor je vadný. Je to extrémně vzácné u intelu ale možné to je. Bohužel asi bez jiného CPU na vyzkoušení se dál nepohneš.

Druhá možnost co mě napadá je že ta grafika se nějak nepohodne s deskou. Takže vyzkoušet jinou grafiku. Vím měli to údajně vyzkoušet v servisu.

Třetí možnost -a pro mě nejpravděpodobnější - je že u gigabyte jsou debilové a tvrdí že deska s B560 umí 10400 ale neumí. Což má logiku v tom, že řada CPU 10x00 tedy i 10400 byla uvedena s čipsetem B460.

Dá se to vrátit do 14dnů ? Pokud ano dal bych té firně vybrat jestli ti to rozjednou zdarma nebo jim ty komponenty vrátíš.

Nebo můžeš vzít desku kde je 10400 podporována https://www.alza.cz/msi-b460m-a-pro-d5855894.htm S tou to vyzkoušet a vrátit co nepojede. Když nevezmeš zase gigabyte můžeš tím vyloučit i druhou možnost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny