Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Video DownloadHelper stahuje videa hrozně dlouho

Nevím, jestli jsem to měl dát jako nový dotaz nebo napsat do této již rozběhlé diskuse, když tak to klidně přesuňte. Prostě opět problém s jedním videem: https://tootoot.fm/cs/stream/635008d360d6ef067021c9c3 a heslo je 1e46e028.

Včera asi ve 23 jsem zapnul stahování, nejprve se něco stahovalo asi 15 minut (super, to je rychlé), ale když se to dokončilo, nebylo stažené nic a místo toho se stahovalo něco dalšího a to už mělo trvat asi hodinu a půl. Nevadí, počkal bych si, jenomže asi o půlnoci už to mělo trvat asi šest hodin a za hodinu už asi dvanáct hodin. Asi tak ve 3 ráno jsem na to koukal, staženo 34 % a zbývalo asi osm a půl hodiny. Pak jsem to nechal být a šel jsem od počítače pryč. Nyní je to již staženo (odhaduji, že se to tak do toho poledne mohlo stahovat).

Ale mám dotaz, proč to trvá tak dlouho a zda to nejde nějak urychlit? Druhý, důležitější dotaz: to video má jenom 665 MB, řekl bych, že se mi to tedy asi nestáhlo v nejvyšší kvalitě. A třetí, nejdůležitější dotaz: když se mi to stáhlo, tak mám v levém horním rohu videa QR kód. Ten mi samozřejmě vadí, protože v tom videu překáží. Jak se dá pryč, resp. proč to stahuje čárový kód? Při přehrávání tam žádný čárový kód není.

Vypozoroval jsem, že to bude nějak souviset s tím, že toto je již střih videa, není to to video, které se včera večer vysílalo živě. (Toto je tak o dvacet vteřin kratší, možná o víc.) Vždy, když to stáhnu ihned po odvysílání, tak je to v pohodě, a když stahuju potom už upravený, zkrácený záznam, tak to dělá takovéto problémy.

Děkuji za rady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny