Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil nejde zapnout

Dobrý den,

mám velký problém s mobilem. Mobil mi nejde vůbec zapnout, po stisku a podržení zapínacího/vypínacího tlačítka vůbec nereaguje, ani neblikne, nezavibruje a nevydá žádný zvuk a chová se jako mrtvý. Po připojení nabíječky mobil blikne, zavibruje, pípne, rozsvítí se displej a tam nápis "Nabíjení" a animace nabíjející se baterky a pak úplně chcípne a je jak mrtvý a pak zase blikne, pípne, zavibruje, objeví se nápis "Nabíjení" a nabíjecí animace a chcípne a tak pořád dokola.

Napadají mě různé příčiny, lepší varianty jsou špatná baterie (nebo špatná nabíječka), nejhorší varianta je problém v hardwaru mobilu.

Víte prosím někdo, čím to je?

Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tohle chování vypadá na naprosto chcíplou baterku.
Rce 08.12.2021 23:07
Rce
Nebo na vybitou baterku a vyvaklaný konektor - taky už jsem měl podobné problémy, které vyřešilo tla… poslední
gilhad 09.12.2021 00:52
gilhad

Nebo na vybitou baterku a vyvaklaný konektor - taky už jsem měl podobné problémy, které vyřešilo tlačení konektoru nějakým směrem, ohýbýní drátu určitým způsobem, nebo uděláním uzlu na drátu - pak to chodilo, i baterka se nabila, ale tím drátem se nesmělo z té správné polohy hnout. (Jasně, pak šel drát z domu a nový zase fungoval normálně, baterky baterkovaly přiměřeně atd ... No nejen při napájení, ale třeba i u sluchátek, elektrických udělátek ...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru