Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Disk k nahravani na televizi

Mě tohle dělaly některé flešky, když jsem na dovolené vyzkoušel, co si o nich pomyslí tamní settopbox. Jinak na nahrávání televize mám doma jiné, podle mě lepší (ale taky dražší a složitější), řešení. A nikdy jsem jinak takové problémy neměl.
Ještě mě napadá, těch 30 minut, nemůže to být nějaké omezení systému souborů. Co jsem měl kdysi stb, ten dělil soubory po cca 20 minutách (cca 1 giga).
Zrovna LG jsou takové podivné televize, v době kdy PVR bylo zcela běžné a přehrávání videa z disku samozřejmé (nemluvím teď o škále formátů), oni měli akorát přehrávání hudby.
Asi nezbývá, než to zkoušet. Prostě koupit disk a pokud to s ním nepůjde, tak ho použít třeba na fotky. Já takto třeba zjistil, že u videorekordéru je ten strop 3TB opravdu daný napevno.

Zkusil bych předně nějaký disk s externím napájením, bývá to spolehlivější a pokud to ničemu nepřekáží, tuto variantu preferuju spíš než napájení z USB. Může to prostě být tím, že televize ten disk dlouho neutáhne. A s tím souvisí jiná otázka: Dělají to také flešky? (Už v době toho starého stb byly flešky 16 giga a dalo se na ně nahrát pár hodin, dneska snad ani menší neexistují.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny