Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevidím žádný smysl takového příspěvku. odpověď znal tazatel "té" ještě před jeho dopsáním. ostatně…
lední brtník 16.12.2021 00:03
lední brtník
Není třeba mne takhle zařezávat. Úsměvné je, že jste si sám vystavil vysvědčení a ihned ho zveřejnil…
Time 18.12.2021 06:07
Time
použiju stejný výraz: výrobci domácích routerů zařezávají (=opouštějí) podporu svých krámů poměrně r…
lední brtník 19.12.2021 07:43
lední brtník
sporadicky vydané aktualizace reagují až na zveřejněný průser. Hm, Linksys (Cisco) nereaguji na bez… poslední
RedMaX 19.12.2021 08:38
RedMaX

Není třeba mne takhle zařezávat. Úsměvné je, že jste si sám vystavil vysvědčení a ihned ho zveřejnil. Všichni teď ví, že Komunikaci máte za 4 a nepropadl jste z ní jen proto, že jste nasměroval do aktualit k tématu (tamní diskuse stejně neosvětlila faktické informace na pozadí odkazovaných článků). Přitom vás rád čtu, dost jsem se od vás naučil, vím že jste praktik a profík, ale někdy byste měl vysílat do éteru až druhý den. Stihne to z vás vyprchat...

Když ten váš příspěvek opakovaně čtu a přemýšlím nad ním, tak jsem upřímně rád, že jako první reagoval právě pan Fiala, který mne dobře pochopil. Jemu jsem vděčný a prosím ho ať se snaží dále pro poradnu, protože přináší sem profesionalitu, nadhled, klid, slušnost a taky lidskost. Věřím mu a zvolávám, "pane Fialo, prosím, vytrvejte a pomáhejte... děkuji!".

Nemyslím si, že bych něco udělal špatně. Záměrně jsem založil nové vlákno, které pomůže lidem, hlavně příspěvky od znalců a praktiků MikroTik. Sekce Akuality jsou zcela bokem, okem sotva zahlédnutelné. Kdysi mi trvalo, než jsem začal místní aktuality sledovat a jsou to spíš místní "nahodilé štěky". Dost důležitých věcí se v místních aktualitách vůbec neobjeví. Tak proto samostatné vlákno, aby to bylo lidem na očích a diskutovalo se. Je to takto pochopitelné? MikroTik nezvládám, je to nad moje znalosti. Pomohlo mi vyjádření pana Fialy, ale stejně jsem MikroTikově dezorientovaný a neschopný. Snad to budu časem zvládat lépe i díky vám tady.

sporadicky vydané aktualizace reagují až na zveřejněný průser.

Hm, Linksys (Cisco) nereaguji na bezpecnostni prusery vubec. Nasi maji takovy router a presto, ze je deravej jak reseto, posledni aktualizace byla 2015. Novy router nechteji poridit, ze jim tenhle staci. :-/
Ja bych uz dneska koupil taky jedine Mikrotik, nastesti sam mam sice letity Netgear, ale komunita na nej furt vydava aktualizace DD-WRT. Samotny Netgear jako firma jsou taky absolutni tragedi, kteri podporu ukoncuji dva roky po vydani.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru