Předmět Autor Datum
Řekl bych, že poskytovatel Qbeta neexistuje. Kde jsi k tomu názvu přišel? Není to jen jméno nějakého…
host 06.10.2008 19:29
host
Jiste je to jmeno nejakeho AP, ale jak jinak poznam jestli je to poskytovatel ci nikoliv? Jsem v lok…
Petr666 06.10.2008 20:31
Petr666
Ten, komu patří AP Qbeta, může být tvůj soused o patro výš. Nebo i nějaká firma, ale pochopitelně s…
host 06.10.2008 20:36
host
Ale to ja se ptam, a vim ze za rohem kam nedohlednu je signal jak vino, jenze a to je prave to ze ma…
Petr666 06.10.2008 20:46
Petr666
mapa - nauč se psát jména ulic co máš za rohem :x: http://www.pripojtese.cz/prov_a.jsp?mesto=brno&u…
lední brtník 06.10.2008 21:10
lední brtník
na Teyschelovej je Netbox a ty riesis nejake wifi?
Michal2 07.10.2008 00:18
Michal2
Mozna jsem mdleho rozumu a pisi spatna pismenka ulice, ale napsal jsem ze za rohem mam signal jak vi…
Petr6 07.10.2008 06:39
Petr6
Odpovede ani k cieli nepovedu, pretoze ako ti uz napisali, moze to byt hocikoho APcko, a to jednoduc…
shiro 07.10.2008 09:03
shiro
Ty vidíš na ten barák, víš který to je. Co tak to udělat postaru a dojít se zeptat, jestli nemají na… poslední
čumil 07.10.2008 18:26
čumil

Jiste je to jmeno nejakeho AP, ale jak jinak poznam jestli je to poskytovatel ci nikoliv? Jsem v lokalite kde mam problem a tak hledam kdo mi sviti na antenu abych pripadne ziskal konektivitu, a mam tam nejsilnejsi tri prvni je ten Qbeta, potom info.internet.i.brno.cz a FireNet, a tak se snazim zjistit kdo to muze byt. Proto takova otazka. Petr

Ten, komu patří AP Qbeta, může být tvůj soused o patro výš. Nebo i nějaká firma, ale pochopitelně s úplně jiným názvem. Takže tvůj dotaz je trochu mimo.

Měl bys alespoň napsat, o jaké město se jedná. A hlavně se poptat v okolí, sousedů, kamarádů přes koho jsou připojeni a jestli nevědí, komu patří ten AP...?

Ale to ja se ptam, a vim ze za rohem kam nedohlednu je signal jak vino, jenze a to je prave to ze mam jen nejake moznosti, a je to v Brne bystrci az uplne nahore na Teschelove ulici, a nemuzu s antenou moc hybat, proto hledam toho kdo ke me sviti, proto mozna jednoduche dotazy, proto ze pokud by to bylo jednodussi jen o trosku tak nebudu obtezovat. Petr

Mozna jsem mdleho rozumu a pisi spatna pismenka ulice, ale napsal jsem ze za rohem mam signal jak vino ale nemuzu k nemu, je to technicka zalezitost, a ten netbox pokud me jej nekdo privede k tomu pocitaci ktery tu mam tak budu neskonale vdecen, ale a to je ten problem v budove kde jsem ten netbox nema svuj kabel a asi nikdy miti nebude, a ty stranky kde se prezentuji poskytovatele ty ja tez znam, a cetl jsem je nekolikrat, jiz jsem obvolal sedumnact poskytovatelu ale nikdo neni ten na ktereho vidim, proto asi pokud jsem to nenapsal dosti zretelne se tu ptam na ty jez nejsou znami, a vim ze to i muze byt nekdo kdo to ma doma i kdyz mi antena ted miri do hnizda anten na dome Rerychova 16, a tak hledam a ptam se kdo to muze byt. Snad se vyjadrim dostatecne, a nebo odpovim na dotaz a upresnim svuj dotaz, a snad se mi podari se pripojit. A i tak dekuji za odpovedi byt stale nevedou k cili. Petr

Odpovede ani k cieli nepovedu, pretoze ako ti uz napisali, moze to byt hocikoho APcko, a to jednoducho nezistis. Nikde neexistuje nijaky zozname ze AP s nazvom "janko hrasko" patri "Petkovi Mrkvickovi". Takze bud sa pojdes spytat do toho domu, skade na teba ta antena smeruje (a ktorej signal chytas) ze komu ten vyseialc patri, alebo to skratka nezistis. Uz chapes?

a ohladne internetu - miesto vyplakavania o tom, ze to k tebe nema kto dotiahnut, co keby si sa zacal starat o to, ako to dotiahnutie vyriesit? Objednaj si net od nejakeho wifi poskytovatela, ten sa uz o vsetko postara.

Ty vidíš na ten barák, víš který to je. Co tak to udělat postaru a dojít se zeptat, jestli nemají na střeše někoho v nájmu? Nebo se optat prvního pubertózního zjeva, co v tom baráku bydlí, kdo je tam vyhlášným bláznem do pc.
Dneska už si majitelé domů kvůli stavu krytiny dost hlídají, kdo jim hamtá po střeše a staví antény. Klíče od střechy nemá kde kdo. Zkrátka chodit a ptát se.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru