Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Textový editor - rozšiřující text místo hyperlinku, zobrazující se po najetí myší?

Např. když si v Calcu nastavím automatické zalomení, tak mi text pokračuje svisle, ale celý řádek změní svou šířku (pokud tedy chci, aby byl vidět text celý text). Pokud už v tom řádku něco jiného mám, dejme tomu vlevo nebo vpravo - něco, co má být v určité vzdálenosti od textu na řádku výše nebo níže - tak se změnou šířky rozhází proporce. (Vytvářím cosi jako elektronické myšlenkové mapy, kde je vztah jednotlivých prvků vyznačen čarami.) Možná něco nedomýšlím - zkouším si s tím automatickým zalomením hrát až ted.

Když zjistím, že mapu-schéma je potřeba rozšířit, ale v dané oblasti není dost místa, v textovém editoru přemístím několik textových polí přesně v tom místě, kde se nedostává místa; v Calcu nebo Excelu můžu přidat třeba celý sloupec, ale tím vyvstane potřeba dodatečných změn i v těch částech tabulky, kde bylo všechno "tak akorát", a kde přidání sloupce "rozházelo" původní rozmístění.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny