Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvuková karta k základní desce Intel Montpelier DQ35MP

Tak ti tedy děkuji za velmi "super" radu ... Grafiky jsem mezi sebou prohodil a co se nestalo? No nefungovala grafika ani na jednom, tedy na monitoru se nezobrazilo vůbec nic ani na jednom, ani na druhém PC pro kontrolu, zda u obou PC došlo k úspěšné výměně grafiky.
Takže asi jen tak vyměnit mezi sebou grafiku možné není, když to nefungovalo. Proč mi, prosím, radíte něco, co jednak nefunguje (asi nemohu jen tak vyměnit grafiku s různými parametry) a jednak co mě pak zbytečně zdržuje a komplikuje mi život :) Musel jsem tedy grafiky prohodit zpět a monitor zobrazí vše v pohodě opět u obou PC.
Nebo jsem udělal něco špatně? Zkrátka grafiku z počítače P jsem dal do PC D a grafiku z PC D jsem dal do PC P. Po zapnutí a zapojení monitorů vůbec nedošlo k zobrazení ničeho, ani startovací obrazovky systému ani ničeho a poté dokonce začal vycházet divný zvuk z počítače D, tak jsem to raději ihned vypnul. Chybu jsem tedy neudělal a nebo se musí grafika nějak speciálně poté nakonfigurovat? Dle mě ale ne, protože při výměně RAM pamětí došlo k prohození a výměně úspěšně ihned po zapnutí PC se ve specifikacích (v Everestu) zobrazuje, že došlo k výměně RAM za jiné. Takže tam si to PC přijal v pohodě.

Můžete mi tedy, prosím, poradit obecně s tou zvukovkou a případně pokud mám tedy dle Vás prohodit grafiku (což jsem udělal a nefungovalo ani na jednom PC), i RAM (což jsem udělal, to je snad v pohodě); a obecně jak a co tedy využít pro nejlepší výkon, ALE ABY TO FUNGOVALO? Díky moc!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny