Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezobrazuje se plocha po naběhnutí systému od odinstalace programu

Nemám problém provést čistou instalaci znovu, ovšem vzhledem k tomu, že mám PC za 100 tisíc, mám jej samozřejmě složitější, protože jej mám sestaven tak, aby obsahoval tu nejlepší grafiku, zvukovku, základní desku a různé periferie, budu počítač využívat na střihy ve 4K HDR atd atd... detaily není třeba rozvádět. No a k tomu PC mám samozřejmě instalačky, ovladače a různé softwarové a hardwarové nastavení, které mi tam nechal, které nastavoval několik dní pro doladění a plnou funkčnost všeho.
Takže tyto instalačky a ovladače potřebuji nejdříve zazálohovat na disk nebo flashku, akorát jak se k nim dostanu, když jsem to měl v DOKUMENTECH NA PLOŠE ?
A jelikož říkal, že tam jsou nějaké instalačky a ovladače, které ladil několik večerů, předsdstava, že sice nainstaluji systém nově a já pak budu muset vše ladit a instalovat pomocí ovladačů a hardwaru, popravdě tak do detailu neovládám, abych tam nastavoval různé hardwary a funkce chlazení a bůh ví čeho je potřeba tam něco nastavovat po instalaci.

Důležité pro mě případně před opětovnou instalací zazálohovat zpět všechna data a ty ovladače, ale nevím, jak když se nemohu dostat jakože na start, tento počítač apod?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny