Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Displayport 1.4 vs HDMI 2.0

Ahoj.
Jo super, to mi víceméně stačí. Takže obecně je DP ale lepší, hlavně co se týče rozsahu kvality při rozlišení 8K a výše? Tuším, že co jsem prohlížel na internetu, displayport vycházel o něco lépe jeho "kapacitou". Ovšem lidé mluvili i o nějakých nevýhodách DP, avšak konkrétní nevýhody DP jsem nenalezl, takže konkrétní nevýhody DP neznám.

Jinak ano, součástí balení byl DP, ovšem s konektorem DP na DP-mini, ovšem můj nový PC má jen klasický DP a mini do něj nepůjde. Musím tedy koupit nový.
Takže víceméně je asi jedno, v mém případě, zda to připojím HDMI nebo DP, neboť monitor stále nedosahuje případných maxim, kdy by šel znát rozdíl. (?). I přesto raději zvolím OBECNĚ TEN LEPŠÍ, což bude asi DP? :)

Děkuji za rady a objednám tedy DP. Ovšem jejich nabídka je omezenější, doporučíte mi nějaký dobrý, konkrétně nějakého výrobce, značku? Poněkud mě překvapilo, že GoGEN, který není nijaký zázrak, stojí dvakrát tolik co třeba PremiumCord. Chápu, že to bude asi stejné, ovšem rozdíly mohou být třeba ve stínění kabelu, šířce kabelu a obsahu kabelu samotného (měď apod...), proto bych bral ten lepší ;)

Díky za poslední radu, jestli máte nějaké tip na konkrétního výrobce (značku), vážím si Vašich rad ;)

Přeji fajn den

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny