Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Počítač za cca 50 000,-

No, já si nyní nechal sestavit počítač NA MÍRU, sice mě to vyšlo na 100 tisíc, ale jedná se opravdu už o sestavu, která splňuje ty nejnáročnější požadavky co se týče maximálního výkonu, vodní chlazení, paměti, rychlosti, grafiky apod... To byla samozřejmě má priorita a každý má priority jiné.
Osobně doporučuji, a jistě se mnozí ke mně přidají, si nechat sestavit počítač na MÍRU, mnohdy to vyjde i o něco LEVNĚJI, než když si počítač koupíš již celý sestavený. Většina si myslí pravý opak, tedy že když se počítač sestavuje dle tvých požadavků, vyjde celkově dráž, ale není tomu tak - většinou to může samotná firma nebo dotyčný, u koho si počítač necháš sestavit, sehnat za kupní cenu a nebo obecně mnohem výhodněji, nepřiráží se tam daň celkově již za celkový počítač a obecně si myslím, že když budeš mít nějakou představu o ceně jednotlivých dílů, nebo naopak o konečné ceně, jednotlivé komponenty se tak dají na míru upravit dle ceny tak, aby jsi byl spokojen.

Vím, že otázka zněla jinak - tedy jakou PC sestavu bych si vybral, pokud všechny sestaví obsahují vše dle tvých představ a neměnil bys žádný z komponentů, pak to předám zde zkušenějším odborníkům. Pokud je tam však něco, co bys případně chtěl raději jinak, raději bych zvolil variantu si nechat počítač sestavit na MÍRU. Mě to alespoň přijde výhodnější, neboť jednotlivé komponenty budou co nejblíže tvým představám, stejně tak si za požadovanou cenu sestavíš vše dle sebe a odborníci ti jistě rádi poradí, co by bylo zbytečné a nebo naopak přednosti, kterým je třeba se věnovat při sestavování.

Přeji hodně štěstí a ať máš ten nejlepší počítač, jaký lze za tu cenu sehnat. Za 50 tisíc si myslím, že seženeš už opravdu luxusní mašinu, takže vůbec se neobávám, že bys nebyl spokojen. Taková cena za počítač je řekl bych již mírný nadstandard ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny