Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Počítač za cca 50 000,-

Takže si shrneme tvoje argumenty,
1. U výrobě herního ntb se často stává, že vezmou základ z rtx3080, protože to má lépe optimalizované čipy, osekají to, dají tam nálepku RTX3070 a konečný výkon je RTX3060, všechno sa zoptimalizuje protože to je nutný, všechno je modernější, prácnější a je to plně funkční.Dnešní technika umožnuje vyrábět herní notebooky, tvoje argumenty jsou asi takové: v roce 1985 máme telefony s anténou, pokud někdo v budoucnu vymyslí mobily menší, a bez antény tak budou značne osekané a horší.
2. Tak jasný, chladiče jsou předdimenzovaný,protože stejně jako jsou lidi co neumí používat notebook, jsou lidi kteří neumí udělat airflow v bedně a výrobci taky nechtěj vracet zbytečné záruky, a já ti tady zkráceně vložím screen, jak si vede teplotně můj notebook s RTX3070 v tý nejvíc neoptimalizovaný hře po 15 minutách, přičemž podle tvých slov bych měl mít oheň v obličeji
3. Porovnávat žravost zdroje streamerského pc a klasického herního notebooku je opravdu podpásovka, ohledně těch tvých zdrojů. Další příloha s mojí nabiječkou kde je vypsaná wattáž nestreamerského notebooku, což znamená že upravuješ fakta, z čehoš plyně že vytváříš hoaxy na poradni
4. Tak to je samozřejmost, jinak by to shořelo.

Z následujícího vyplívá, s dodatkem že je aktuálně nedostatek čipů, že není špatné, v některých ohledech dokonce výhodné si koupit herní notebook. Herni notebooky jsou vhodné k přetaktování k částečnému vyrovnání výkonu s desktopem, tekutej kov dokáže snížit teploty CPU a GPU až o 15 stupnů v zátěži.
To že máš pluska neznamená že tvůj názor je neprůstřelný, byť spíše znamenajíc že lidi na poradně co to plusko dali neuměj vytvořit vlastní názor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny