Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpojování Wi-Fi z mobilu

Dobrý den, mám potíž s novým telefonem. Je to odolný Doogee S88 Pro, vypadá to ale, že vnitřek stojí za prd. Systémově se dost kazí (zamrzávání, nefungující základní funkce a právě to vypadávání wi-fi). Bylo mi doporučeno tovární nastavení, což většinu problému vyřešilo a dočasně i tu Wi-Fi, ale teď se problém s vypadáváním Wi-Fi vrátil a nějak to blbne, chvíli jede pak zase ne a tak se to střídá celý den. Mobil ukazuje pořád Připojeno, ikonka Wi-Fi nahoře občas přeblikuje a objevuje se u ní malinký vertikálně škrtnutý kruh. Ovšem i když píše připojeno, aplikace ukazují nepřipojeno k internetu a net nic nejede. Jedná se mi o domov, kde mám stabilní připojení, signál velice dobrý a druhý telefon funguje naprosto normálně, na Wi-Fi je připojen pořád a "drží". Když na tom Doogee Wi-Fi nejede a modem restartuji, tak to pak funguje, tedy určitý čas.. Zkoušel jsem odebrat Wi-Fi síť a znova ji přidat.

Pojí se to na toto zařízení: Modem pro exUPC internet Compal CH7465 compal-ch7465lg

Wi-Fi síť ukazuje:
síla signálu: Vynikající
frekvence: 2,4 GHz
Zabezpečení: WPA/WPA2-Personal
využití sítě: zjistit automaticky
Nevím jaké informace ještě potřebujete

Jednou mi někdo říkal, že po restartu může vysílat na jiném kanálu a být problém s přiřazením, ale to by se asi Wi-Fi vůbec nepřipojila ne.
Napadlo mě zda modem nemůže mít omezení třeba na dvě zařízení (u mě pc a první mobil) a to třetí třeba "nebere"? Jenže první měsíce provozu mobil fungoval s Wi-Fi bez problému a nikdy se to nestalo.
Rád bych se to pokusil permanentně vyřešit bez reklamace. Ale je to škoda, na co je odolný vnějšek, když nefunguje vnitřek :(
Prosím o radu co to může způsobovat, či zda to půjde nějak "stabilizovat" mimo každodenní restart modemu. Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny