Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu Google účet

Dobrý den,

Mám již cela leta účet u google, který mám neustále přihlášený na svém mobilním telefonu. Pred par dny jsem procházela nastaveni zabezpečení účtu a všimla jsem si, že mám k účtu připojené telefonni číslo, které již dlouho nemám ( byla to dobíjecí SIM kterou mi před časem ukradli i s telefonem ). Chtěla jsem tedy to číslo změnit na aktuální, jenze v momentě, kdy jsem zvolila možnost změnit telefonní číslo, Vyskočilo okno "prosim zadejte své heslo", heslo jsem tedy zadala, ale vyskocilo dalsi okno "dvoufazove ověření" a že prý google musi overit ze jsem to opravdu ja, jenze jako ověření mi posila nejaky kód na to číslo co uz prave nemam a nikdy mit nebudu :( a ted se do sveho účtu, presto ze znam heslo nemůžu dostat :( moc prosim, poradil mi nekdo....? Mam tam důležitá data o ktera nechci přijít ... :( predem moc diky...

Předmět Autor Datum
Kontaktuj jejich podporu. Mně tak kdysi někdo odcizil účet a přes jejich podporu se jej podařilo obn…
Lukas1982 19.01.2022 09:19
Lukas1982
A kontaktovat Google? Nějaké rady jsou i zde: https://support.google.com/accounts/answer/185834?hl=…
host 19.01.2022 09:21
host
A kontaktovat Google? Po pravde, idiotska rada. Jakoby bylo jednoduche kontaktovat firmu, ktera na…
RedMaX 20.01.2022 21:24
RedMaX
Moje rada je možná idiotská, přesto správná. Jestli i účinná, těžko říct. Pokud problém s Google úč…
host 20.01.2022 21:43
host
Souhlasim, hloupa rada - protoze Google pravdepodobne kontaktovat neni v silach tazatele, ale spravn… poslední
RedMaX 20.01.2022 21:50
RedMaX
Po novom Google pre e-mail požaduje 2FA. Lenže už cca 2 roky (možno i viac) Google poskytuje záchran…
yYy 20.01.2022 12:17
yYy

A kontaktovat Google?

Po pravde, idiotska rada. Jakoby bylo jednoduche kontaktovat firmu, ktera na sve uzivatele z vysoka sere a jsou jim dobri jen pro sledovani reklamy.

---

Radu nemam, kdysi jsem mel s Googlem taky problem a nakonec se mi je pres oficialni forum podpory podarilo kontaktovat, ale srali na to. Reseni je mit vsechno zalohovane a moci kdykoli ucet Google opustit. Kazdopadne teda preju hodne stesti, obcas se nekomu povede svuj problem s Googlem vyresit.

Souhlasim, hloupa rada - protoze Google pravdepodobne kontaktovat neni v silach tazatele, ale spravna rada - protoze to jinak vyresit nejde.

Kazdopadne i v loterii nekdo vyhraje, takze se muze stat, ze se podari i Google kontaktovat a problem s nima poresit. Ja chtel hlavne upozornit na tu potrebu stesti, aby tazatel nebyl zaskocen, kdyz se to nepovede.

Po novom Google pre e-mail požaduje 2FA. Lenže už cca 2 roky (možno i viac) Google poskytuje záchranné kódy, pomocou ktorých sa dalo dostať do svojho účtu v prípadoch napadnutia účtu (a teda i potvrdzovania pre prihlásenie, zmeny telefónu hackerom), ďalej tam bola možnosť záložného e-mailu (samozrejme inde - a nie nejaké free typu seznam...), ktorý sa dal použiť na to, aby tam bol zaslaný overovací kód.
Pokiaľ máš len 2FA, ale už nemáš telefón, kde ti to chodilo, nemáš záložný e-mail, nemáš záchranné kódy /mimochodom 10 8-miestných PIN) - tak už len cez podporu a s dokladovaním vlastníctva účtu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru