Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu Google účet

Dobrý den,

Mám již cela leta účet u google, který mám neustále přihlášený na svém mobilním telefonu. Pred par dny jsem procházela nastaveni zabezpečení účtu a všimla jsem si, že mám k účtu připojené telefonni číslo, které již dlouho nemám ( byla to dobíjecí SIM kterou mi před časem ukradli i s telefonem ). Chtěla jsem tedy to číslo změnit na aktuální, jenze v momentě, kdy jsem zvolila možnost změnit telefonní číslo, Vyskočilo okno "prosim zadejte své heslo", heslo jsem tedy zadala, ale vyskocilo dalsi okno "dvoufazove ověření" a že prý google musi overit ze jsem to opravdu ja, jenze jako ověření mi posila nejaky kód na to číslo co uz prave nemam a nikdy mit nebudu :( a ted se do sveho účtu, presto ze znam heslo nemůžu dostat :( moc prosim, poradil mi nekdo....? Mam tam důležitá data o ktera nechci přijít ... :( predem moc diky...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A kontaktovat Google? Nějaké rady jsou i zde: https://support.google.com/accounts/answer/185834?hl=…
host 19.01.2022 09:21
host
A kontaktovat Google? Po pravde, idiotska rada. Jakoby bylo jednoduche kontaktovat firmu, ktera na…
RedMaX 20.01.2022 21:24
RedMaX
Moje rada je možná idiotská, přesto správná. Jestli i účinná, těžko říct. Pokud problém s Google úč…
host 20.01.2022 21:43
host
Souhlasim, hloupa rada - protoze Google pravdepodobne kontaktovat neni v silach tazatele, ale spravn… poslední
RedMaX 20.01.2022 21:50
RedMaX

A kontaktovat Google?

Po pravde, idiotska rada. Jakoby bylo jednoduche kontaktovat firmu, ktera na sve uzivatele z vysoka sere a jsou jim dobri jen pro sledovani reklamy.

---

Radu nemam, kdysi jsem mel s Googlem taky problem a nakonec se mi je pres oficialni forum podpory podarilo kontaktovat, ale srali na to. Reseni je mit vsechno zalohovane a moci kdykoli ucet Google opustit. Kazdopadne teda preju hodne stesti, obcas se nekomu povede svuj problem s Googlem vyresit.

Souhlasim, hloupa rada - protoze Google pravdepodobne kontaktovat neni v silach tazatele, ale spravna rada - protoze to jinak vyresit nejde.

Kazdopadne i v loterii nekdo vyhraje, takze se muze stat, ze se podari i Google kontaktovat a problem s nima poresit. Ja chtel hlavne upozornit na tu potrebu stesti, aby tazatel nebyl zaskocen, kdyz se to nepovede.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru