Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MS Office 2021 Professional Plus - jakto že stojí na Aukru 180 Kč?

Ty nie si predajca, ze?
Pretoze sa absolutne nevies vzit do koze BFU.
BFU nevie, co je torrent a ked mu to ukazes stiahne si prvy torrent Office, co tam najde a garantujem ti, ze tam bude mat na 99% nieco pribalene.
BFU si nevie kontrolovat CRC, ci obsah torentu a uz vobec nie porovnavat s originalkami, takze ak som na zaciatku tvrdil, ze absolutne nedoporucujem stahovanie Office z torrentu pre bezneho uzivatela tak na tom trvam.
Kedze nie si predajca tak nevies, co dostane zakaznik pri kupe Office v sucasnosti.
Kedysi to boli media, neskor karticky s kodmi, dnes dostanu email.
Office si instaluju cez MS acc, kde sa im spusti online instalacia (pokial si v inak skrytom menu nevyberu inak). Uplne rovnaky postup je ak pouziju office.com. Toto vsetko zapocal MS uz od ver 2010, kde postupne menil navyky uzivatelov. K horsiemu samozrejme.
MS ziadnu offline instlaciu ani neodporuca, len ju umoznuje, ale aj to bude len asi otazka casu, ked zrusia aj ju.
Uz dlhsiu dobu sa hovori, ze 2021 bude mozno posledny klasicky Office a dalej uz bude pokracovat len uspesnejsi O365.
Jedina vynimka, kde este trvala klasika, cize klasicke offline instalatory (v tomto pripade msi) boli neretailovi zakaznici, obsluhovani cez VLSC, kde si MS dlho nedovolil menit im navyky, ale bohuzial od verzie 2019 uz doslo aj na nich a cez VLSC si uz ziadnu offline instalacku nestiahnu.
Debilne ODT a C2R instalatory su vacsinou online nastroje, na offline musis opat volit skrytu moznost v menu, kde sa ti bud vytvori virtualna cdroma po stiahnuti, alebo si ODT vytvori instalacku.
Podla mna to tu zbytocne rozpytvavame, ty si instalujes svoje Office, ja svoje a kazdy mame na to iny nazor.
Podsttane je, ze trvam na svojom prvom vyhlaseni, ze torrent je pre BFU nevhodny az nebezpecny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny