Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MS Office 2021 Professional Plus - jakto že stojí na Aukru 180 Kč?

Nejsem prodejce.

Umím se vcítit do kůže BFU (viz open source wotok autoit vhodný i pro BFU určený pro instalaci Office způsobem uvedeným jako první).

"garantujem ti, ze tam bude mat na 99% nieco pribalene"
Znovu se tážu, ukaž mi v torrentu, který je dohledatelný na googlu pod tebou uvedeným názvem, jaký malware se v něm nachází a jak se činnost toho malwaru projevuje.
Největší cz/sk torrent tracker je teď skt. Je tam spousta Office torrentů. Ukaž mi v jakých torrentech na skt je malware a jak se činnost toho malwaru projevuje. Podle mě to nebude na 99 % u každého torrentu, můj odhad je ten, že budeš rád, když nějaký malware najdeš.

Mně nemusíš vysvětlovat co umí a neumí BFU.

"takze ak som na zaciatku tvrdil, ze absolutne nedoporucujem stahovanie Office z torrentu pre bezneho uzivatela tak na tom trvam."
Kdyby jsi napsal, že nedoporučuješ BFU stahování Office z torrentu, tak bych tímto směrem na tebe nereagoval, jenže ty jsi použil argumentaci v podobě malwaru. A s tím malwarem je to jinak než uvádíš. Další věc je ta, proč jsi místo toho nenabídl lepší možnosti, místo toho jsi začal řešit argument malware v torrentu.

Je mi jedno co dostane nebo nedostane zákazník po koupi Office, podle tvého popisu dostane to exe, které jsem tu už popisoval, které se používá bez dalších souborů instalačky Office jako online instalačka, se soubory jako offline instalačka. I ty exe jsou normálně veřejně dostupné. Nechápu proč řešíš nějakého zákazníka MS.

Nějak nechápu, proč řešíš co doporučuje nebo nedoporučuje MS? Nějak nechápu proč tvrdíš, že MS zruší offline instalačku. Nechápu proč řešíš jestli si stáhneš nebo nestáhneš z VLSC offline instalačku.
Dá se stáhnout offline instalačka? Dá. Dá se sestavit offline instalačka? Dá. Existují různé způsoby offline instalce? Existují. Tak co furt řešíš s offline instalačkou.
Online instalace se používá víc, protože je prostě lepší, když je net, tak se rovnou stáhnou aktuální soubory. Při offline instalaci můžou být soubory instalačky staré. Není ale problém s offline instalací.

"Jedina vynimka, kde este trvala klasika, cize klasicke offline instalatory (v tomto pripade msi) boli neretailovi zakaznici, obsluhovani cez VLSC, kde si MS dlho nedovolil menit im navyky, ale bohuzial od verzie 2019 uz doslo aj na nich a cez VLSC si uz ziadnu offline instalacku nestiahnu."
Když něco náhodou offiko neexistuje, jako třeba VL exe pro online/ofline instalaci, tak to jde řešit tím mým způsobem, prostě přímou online/offline instalací přes i640.cab, tam nejsi nijak omezován. Kdybys chápal to, věřím, že bys tu neřešil to, co teď řešíš :-)
... navíc změna licencování je jeden příkaz na instalaci VL licence, jeden příkaz na odinstalaci retail licence...

"Debilne ODT a C2R instalatory su vacsinou online nastroje, na offline musis opat volit skrytu moznost v menu, kde sa ti bud vytvori virtualna cdroma po stiahnuti, alebo si ODT vytvori instalacku."
Pokud se řeší způsob online a offline, tak nejpodstatnější na tom je parametr baseurl (tam, kde se nachází soubory instalačky Office) poslaný na OfficeClickToRun.exe, ten bere url (online instalace) i lokální cestu (offline instalace) - chápeš toto, co píšu? Nikdo tě nenutí používat co nechceš, já instaluju Office přímo spuštěním OfficeClickToRun.exe s parametry, tobě se nelíbí ani to? Můžu vědět proč?

"Podla mna to tu zbytocne rozpytvavame, ty si instalujes svoje Office, ja svoje a kazdy mame na to iny nazor."
Ono to vypadá docela složitě, jenže když to člověk pochopí, ten základ je triviální...

"torrent je pre BFU nevhodny az nebezpecny."
S tímto klidně souhlasím :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny